Osvežite enterijer promenom samo jedne slike

Lak način da potpuno promenite enterijer i udahnete novi život svom prostoru.
Potreban je minimalan napor da uz jednu sliku podmladite atmosferu u sobi.

Pratite ove jednostavne korake da transformišete svoj enterijer promenom samo jedne slike:

 

Izaberite sliku
Odaberite otisak na platnu ili umetničko delo koje vam odgovara. Bilo da je u pitanju smela apstraktna slika, spokojan pejzaž ili personalizovana fotografija, izaberite komad koji odražava vaš stil i ličnost.

Štampa na kanvas platnu Devojka 18 ima vrlo veran efekat vodenih boja na reljefnom papiru.
Štampa na kanvas platnu Devojka 18 ima vrlo veran efekat vodenih boja na reljefnom papiru.
 
Atmosfera u sobi
Odredite raspoloženje ili atmosferu koju želite da stvorite u prostoriji. Da li težite miru i opuštanju ili više volite živahan i energičan ambijent? Izaberite sliku koja je u skladu sa željenim raspoloženjem.
 
Pravo mesto
Pronađite savršeno mesto za izlaganje izabranog umetničkog dela. Razmislite o centralnim tačkama u prostoriji kao što su iznad sofe ili na centralnom zidu.

 

Veličina je važna
Obratite pažnju na veličinu umetničkog dela u odnosu na zidni prostor. Velika slika može kompletan fokus sobe usmeriti ka njoj ali, pazite da ne „ugušite“ prostor.

Sa ili bez rama
Ukoliko želite da uramite sliku, pazite da se uklapa sa motivom na slici. Izaberite ram koji dopunjuje i umetničko delo i stil dekoracije sobe. Bilo da je elegantan i moderan ili kitnjast i tradicionalan, okvir treba da poboljša ukupnu estetsku privlačnost slike.

Štampa na kanvas platnu Apstrakcija 71 sa blagim 3D efektom je jedan od onih setova koji će se isticati u svakom prostoru. Set je pogodan za prostorije modernog ali i klasičnog uredjenja.
Štampa na kanvas platnu Apstrakcija 72

 

Osvetljenje
Sliku dodatno možete istaći odgovarajućim osvetljenjem. Dovoljan je mali podesivi reflektor da biste osvetlili sliku i stvorili dubinu i dimenziju.

Rotirajte i osvežite
Nemojte se plašiti da povremeno menjate stvari. Rotirajte svoje umetničko delo sezonski ili kad god želite da osvežite izgled sobe. Eksperimentišite sa različitim slikama da bi vaš enterijer bio dinamičan i inspirativan.

Ostala dekoracija u sobi
Neka vaše umetničko delo inspiriše ostatak dekoracije sobe. Isskoristite boje, šare i teme sa slike i prenesite ih u jastuke, prostirke, zavese i druge dodatke da biste povezali izgled.

Personalizujte
Odaberite umetnička dela koja imaju lični značaj ili pričaju priču. Bilo da je u pitanju cenjena porodična fotografija, uspomena sa putovanja ili umetničko delo koje budi lepa sećanja, ulivanje ličnih detalja u vaš enterijer dodaje toplinu i karakter.

 

Uživajte u transformaciji
Odmaknite se i divite se transformaciji vašeg unutrašnjeg prostora. Jedna slika ima moć da izazove emocije, izazove razgovor i stvori osećaj harmonije i ravnoteže u vašem domu.

Štampa na kanvas platnu Salvador Dali.

Prateći ove korake, možete bez napora da podignete svoj unutrašnji dekor i stvorite prostor koji odražava vaš jedinstveni stil i ličnost, sve uz promenu samo jedne slike.

pogledajte ponudu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *