Opšti uslovi kupovine
 
Zaštita podataka o ličnosti
Kako bismo bili u mogućnosti da obradimo vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.
Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam isporučimo željenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše narudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i lakšu kupovinu.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.
Za dodatne informacije o svojim pravima u skladu sa politikom privatnosti i važećim zakonskim normama, pogledajte pod Politika privatnosti.
 
Proizvodi i poručivanje
DeArt garantuje za kvalitet proizvoda koji su na našem sajtu predstavljeni kratkim tekstom i fotografijom. Ukoliko vam je potrebna dodatna informacija o proizvodu, budite slobodni da nas kontaktirate telefonom na +381 64 012 83 06 ili mailom na kontakt@deart.rs
Prodavac je www.deart.rs, a kupac je posetilac ovih stranica koji popuni elektronsku porudžbinu, pošalje je prodavcu i izvrši plaćanje pouzećem.
Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbinu.
 
Cene proizvoda
Sve cene izražene su u srpskoj nacionalnoj valuti dinar (RSD) bez troškova dostave. Troškovi dostave obračunavaju se prilikom kompletiranja porudzbine. Roba se naručuje elektronskim putem, pritiskom na određeni proizvod te stavljanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i potvrdi kupovinu.
Ukoliko se usled promene situacije na tržištu cene promene u periodu od poručivanja do isporuke pošiljke, biće vam naplaćena cena po kojoj ste proizvod prvobitno kupili. Dakle, promena cena neće uticati na vašu porudzbinu.
 
Plaćanje
Plaćanje poručenih proizvoda je isključivo pouzećem.
 
Pakovanje i isporuka
Nakon primljene porudžbine, prodavac se obavezuje da pošalje pošiljku u roku do 7 (sedam) radnih dana.
Od momenta slanja, potrebno je 1-3 radna dana za isporuku. Ukoliko ne primite robu u ovom roku molimo vas da nas obavestite kako bi preuzeli neophodne radnje za pronalaženje pošiljke ili poslali zamensku pošiljku.
Naručeni proizvodi pakuju se tako da prilikom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Ipak, prilikom preuzimanja, molimo vas da proverite stanje pošiljke i u slučaju ostećenja odmah reklamirate proizvod dostavljaču (kurirskoj službi), u suprotnom smatraće se da je proizvod isporučen u ispravnom stanju.
Ako kupac odbije da primi robu koju je naručio od prodavca, prodavac ima pravo da traži od kupca nadoknadu troškova koji su vezani za isporuku.
 
Troškovi dostave
Isporuka proizvoda vrši se kurirskom službom Dexpress. Trošak poštarine za pakete do 2kg je 290din dok je za pakete iznad 2kg trošak dostave 390din. 
Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije.
 
Rok za zamene i reklamacije
Rok za zamenu i povrat artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.
Direktne troškove zamene robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.
Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni.
 
Ukoliko je ovo i vaš slučaj, sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate telefonom na +381 64 012 83 06 ili mailom na kontakt@deart.rs a mi ćemo vas dalje provesti kroz postupak.