5 razloga zašto odabrati štampu na platnu

odabir slika

Štampa na platnu ne gubi na popularnosti od kad se pojavila pre više godina. Pojavljuju se nove vrste slikarskih tehnika, novi pravci u umetnosti, ali, ona opstaje.

Šta se promenilo od prvih slika štampanih na kanvas platnu?

Unapredjene su tehnike štampe pa se u izradi ove slike brže suše i imaju jači intenzitet boja.  

Unapredjene su boje tako da su postojanije i ekološki prihvatljivije. Unapredjena su platna pa danas mogu biti sa manje ili više reljefa, a svakako su i dugotrajnija.

Medjutim, razlozi zbog kojih kupujemo slike štampane na kanvas platnu nisu promenjeni od njihovog nastanka do danas.

Koji su to razlozi zbog kojih volimo slike štampane na kanvas platnu?

Pristupačna cena

Štampa na kanvas platnu je umetnost dostupna svima. Zbog brze mašinske izrade i upotrebe materijala iz masovne proizvodnje, cena slika štampanih na kanvas platu je vrlo povoljna. Slike na kanvas platnu mogu biti u dimenzijama koje poželite pa tako i veličinu možete prilagoditi u budžetu koji imate na raspolaganju.

Razmislite o budzetu
Prilagodljive dimenzije

Kao što smo napisali, slike štampane na kanvas platnu mogu biti u dimenzijama koje poželite pa osim što ih možete prilagoditi budzetu, još važnije, možete ih prilagoditi enterijeru. Izaberite motiv i jednostavno prilagodite dimenziji koju želite. Naravno, možete poslati i nama da to uradimo umesto vas.

Veliki izbor stilova

Na kanvas platnu možete štampati šta god zamislite. Od apstrakcija, prirode, grafika do ličnih fotografija. Možete prilagoditi boje prostoru i napraviti savršenu atmosferu odredjene prostorije.

Većina fotografija bolje izgleda na platnu

Glavna razlika izmedju štampe na poster papiru i platnu je u reljefastoj površini kanvas platna.

Zbog toga, kanvas platno, u zavisnosti od motiva, može izgledati i kao slikano platno.

Takodje, poster papir morate uramiti da bi mogli da ga okačite na zid, dok kanvas platno izgleda dobro bez rama. Naravno, možete ga i uramiti ako želite.

Veliki izbor slika
Brza izrada

Štampa na kanvas platnu se izradjuje brzo i može biti gotova i za jedan dan. Ipak, zbog količine porudzbina, nepredvidjenih okolnosti (kurir se ne pojavi c,c,c) u praksi je potrebno 2-3 dana za slanje. Svakako za umetnost, prilično brzo zar ne?

Slike štampane na kanvas platnu imaju još mnogo prednosti kao što su eco-friendly boje, mala težina (važno za gipsane zidove) i dugotrajnost, ali, o svemu ovome u nekom narednom tekstu. 

Pogledajte našu ponudu  ili nas kontaktirajte za sve nejasnoće, pomoćićemo da vaš dom ili poslovni prostor izgleda savršeno.